Rekkem

Ben je net een trotse ouder geworden? Of het nu je eerste kindje is of je tweede, derde, vierde ... of je hebt er eentje geadopteerd: PROFICIAT !!


Laat het ons alvast weten via onderstaand meldingsformulier en we bezorgen jou een gratis geboortegeschenk (enkel voor inwoners van Rekkem).


Indien je voordien nog nooit lid was van de Gezinsbond bieden we je graag het gratis lidmaatschap aan, en dit tot eind 2019.


Wil je de geboorte kenbaar maken door een ooievaar aan je voordeur te plaatsen? Dat kan - de Gezinsbond Rekkem stelt een ooievaar ter beschikking die je gratis (*) gedurende een maand kan lenen.


(*) We vragen een borg van € 25 - wanneer je ons de ooievaar in goeie staat terugbezorgt krijg je de borg terug. De ooievaar is af te halen in Rekkem. Enkel voor inwoners van Rekkem-Menen-Lauwe. Inwoners van Rekkem krijgen voorrang.


Naam+voornaam gezinshoofd (*)

Naam+voornaam partner

Adres (straat, nr, woonplaats) (*)

E-mail (*)

Lidnr Gezinsbond (indien U momenteel al lid bent)

Naam van het kind

Geboortedatum

Wenst een gratis geboortegeschenk
Ja
Wenst het gratis lidmaatschap aan te vragen
Ja
Wenst "Brieven aan jonge ouders" te ontvangen
Ja
Wenst de ooievaar te lenen
Ja

Onze "Brieven aan Jonge Ouders" volgen de ontwikkeling van je kindje van maand tot maand. Wil je die graag in je brievenbus ontvangen?  Klik op de cover hieronder ...

Gezinsbond Rekkem vzw - website laatst bijgewerkt op zaterdag 29 juni 2019.

Contacteer onze webbeheerder.

Disclaimer en privacy www.gezinsbond.be/privacy